Printers

 Home / Producten /Printers
Breed assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Flexibele contractenLaser printers

Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions heeft een breed scala aan zwart/wit en kleuren laser printers voor u in het assortiment, welke voldoen aan al uw printbehoeften. Wij leveren meerdere merken, maar adviseren u graag uitvoerig welke printer het meest in aanmerking komt, ten aanzien van uw wensen en eisen. Daarbij bent u ervan verzekerd dat u niet te veel betaalt voor uw afdrukken.

Met printers die volledig zijn afgestemd op uw wensen en verbruik, bespaart u op de operationele kosten van uw organisatie. Met een budgetbewust printbeleid kunt u de kosten nog verder terugdringen. Wij helpen u graag bij het opzetten en onderhouden van een budgetbewust printbeleid.Duurzame netwerk laserprinters van KYOCERA

KYOCERA’s complete portfolio van betrouwbare en milieuvriendelijke netwerk laserprinters levert prachtige (kleuren)afdrukken met foto's in hoge resolutie en scherpe zwart-wit teksten en grafieken voor werkgroepen van iedere grootte. Ook de KYOCERA printers met ECOSYS werken volgens een ‘cartridgevrije’-technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame drum en een tonervulling die garant staat voor duizenden geprinte pagina’s. Dit betekent voor u een lage total cost of ownership.

Milieuvriendelijke en zuinige printers

De unieke ECOSYS-technologie van KYOCERA staat voor ECOnomie, ECOlogie en SYSteemprinten. Dankzij de competenties op het gebied van keramische technologie staat ECOSYS garant voor uitermate zuinige en betrouwbare printoplossingen met duurzame componenten, die tijdens hun gehele levensduur zeer weinig afval produceren. De duurzame onderdelen, met name de drum en de developer-eenheid, worden bijna nooit vervangen, wat betekent dat de machines uitzonderlijk lage afdrukkosten in hun klasse hebben.

Bent u op zoek naar een snelle, milieuvriendelijke en zuinige printer?

Klik dan hiernaast op de button om het gehele portfolio laserprinters van KYOCERA te zien of neem contact met ons op.

Over ons

Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer