Partners

 Home / Organisatie /Partners

Onze Samenwerking

Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions hecht veel waarde aan samenwerking. Samenwerking met u als relatie, maar ook de samenwerking met haar partners. Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions werkt daarom al jaren op strategisch niveau samen met partners van wereldformaat, waardoor wij volledig en zeer vroeg op de hoogte zijn van alle innovaties, upgrades en technologisch ontwikkelingen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in uiteenlopende disciplines, beschikken wij door deze samenwerking over veelzijdige resources. Hierdoor ondersteunen en versterken we elkaar, om uiteindelijk u als relatie een goede dienstverlening te kunnen bieden. Hieronder staan enkele belangrijke partners weergegeven.

KYOCERA 3-sterren partner

Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions is al een ruim aantal jaren KYOCERA 3-sterren partner. KYOCERA Document Solutions Nederland BV selecteert voor deze status alleen organisaties die hun volste vertrouwen verdienen. Bij KYOCERA partners werken door KYOCERA gecertificeerde specialisten, die u kunnen helpen het maximale uit uw print- en documentenomgeving te halen.

Deze status houdt in dat wij met onze eigen gecertificeerde verkoop- en serviceorganisatie complete documenten oplossingen aan kunnen bieden en service en onderhoud kunnen uitvoeren. Wij adviseren en ondersteunen u middels onze uitgebreide werkwijze, met als resultaat een efficiënte en kostenbesparende documentenstroom binnen uw organisatie. De ervaring en praktijk leert dat dit leidt tot meer gebruiksgemak, kwaliteitsverbetering, procesoptimalisatie en uiteindelijke kostenbesparing.Overige partners

Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions is dus onder andere KYOCERA 3-sterren partner. Bij onze leveranciers hechten ze veel waarde aan partnerschap. Ze geloven heel sterk in toegevoegde waarde van deze samenwerking naar de eindgebruiker. Daarom worden de producten en diensten van onze leveranciers veelal via partners in heel Nederland verkocht.


Naast de samenwerking met KYOCERA heeft Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions nog meer partners. Hiernaast ziet u een overzicht van enkele partners en ook enkele merken van KYOCERA. Klik op het logo om naar de desbetreffende website te gaan, voor meer informatie.

Over ons

Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer