Document Security

 Home / Solutions /Document Security

Veilig Printen

Het kwijtraken van gevoelige documenten kan voor een bedrijf rampzalig zijn. Daarom is het belangrijk dat u uw data beschermt met effectieve antivirussoftware en firewalls. Maar één belangrijk punt in de beveiliging wordt vaak over het hoofd gezien: uw printers en multifunctionals. Hier kunnen vertrouwelijke documenten eenvoudig in verkeerde handen vallen, al dan niet opzettelijk. Het aantal gevoelige documenten dat onbewaakt in printerlades achterblijft, vergeten wordt of dat ligt te wachten tot iemand ze komt halen, is enorm. De gevolgen van diefstal van gegevens zijn, ongeacht het soort bedrijf dat u runt, hetzelfde. Het leidt tot reputatieschade van uw merk. U verliest het vertrouwen van uw klanten en u kunt te maken krijgen met aanzienlijke financiële schade.

Organisaties verlangen naar een waterdichte beveiliging. Wij bieden beveiligingsoplossingen voor bedrijven die veel gevoelige gegevens verwerken, zoals banken, ziekenhuizen en grote ondernemingen. We bieden tevens beveiligingsoplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven waarbij het geheim blijven van hun vertrouwelijke documentatie een vereiste is.

Hieronder worden enkele oplossingen nader toegelicht voor een optimale beveiliging van uw gevoelige gegevens. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden. Wilt u weten welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op en bel 026 - 364 46 33, of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op!MyQ is een oplossing die het printen en scannen van documenten eenvoudiger en efficiënter maakt. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de output binnen uw organisatie in kaart te brengen en te beheren. MyQ biedt een waterdichte beveiliging; gevoelige documenten komen niet meer in handen van onbevoegden.

MyQ geeft alleen geautoriseerde gebruikers toegang tot de outputomgeving en alleen na authenticatie worden de persoonlijke printopdrachten op de gekozen machine afgedrukt. Dit verminderd de noodzaak tot het hebben van persoonlijke printers, voorkomt dat gevoelige informatie door de verkeerde personen van de printer wordt afgehaald of niet worden opgehaald en achterblijft op de printer.

Equitrac biedt u krachtige, beproefde oplossingen voor afdrukbeheer en kostendekking die in nagenoeg iedere sector kunnen worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfsleven, de juridische sector, het onderwijs, de gezondheidszorg, de overheid en de financiële dienstverlening.

Deze oplossingen zijn essentieel voor alle ondernemingen en aanbieders van afdrukbeheerservices die streven naar effectief beheer van de afdrukomgeving, daling van de kosten en verbetering van de beveiliging en daarnaast invulling willen geven aan een milieuvriendelijk, duurzaam beleid.

Ieder weet hoe vervelend het is wanneer je snel een afdruk moet maken en de machine waarnaar u heeft afgedrukt is bezig met het afdrukken van een grote opdracht. In zo een situatie kan je of het document naar een andere machine versturen, waardoor het document 2 maal wordt afgedrukt en waarschijnlijk in de uitvoer van de oorspronkelijke printer blijft liggen, of wachten tot de printer klaar is om uw opdracht te verwerken.

Met de HyPAS™ applicatie Print&Follow SE, kunnen deze situaties gemakkelijk worden vermeden. Print&Follow SE slaat de printopdrachten op op de harde schijf van een centrale MFP.

Ideaal voor omgevingen met open toegang tot de multifunctionals. ColourControl 2 is een eenvoudige en effectieve manier om toegang tot kleur op uw HyPAS ondersteunende machine te beperken.

Toegang tot zwart-wit kopieerfuncties wordt niet beperkt. Alleen geautoriseerde gebruikers krijgen toegang tot de kleuren kopieerfuncties door in te loggen met een ID card, wachtwoord of PIN. Op deze manier kunnen bedrijven de beschikking hebben over kleur en tegelijkertijd de kosten beheersen.

Over ons

Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer