Document Scanning

 Home / Solutions /Document Scanning

Scan Mogelijkheden

Het digitaliseren van documenten is een onmisbaar onderdeel van het alledaagse kantoorleven geworden. Daarom zijn nagenoeg alle KYOCERA multifunctionals standaard uitgerust met geïntegreerde scanfuncties, waarmee eenvoudig en snel documenten gedigitaliseerd kunnen worden naar PDF, TIFF of JPEG-formaat. De digitale documenten kunnen naar diverse bestemmingen worden verzonden voor verdere verwerking. Denk hierbij aan het scannen naar application (twain), e-mail, netwerkmap en document box. Dit zijn standaard functionaliteiten op de multifunctionals, echter zijn er nog meer diverse uitgebreide scanoplossingen welke u scanproces efficiënter kunnen maken.

'Scannen naar' oplossingen

Tegenwoordig scannen veel organisaties hun papieren documenten. Het scannen van een document is eenvoudig te realiseren. Veel belangrijker is waar u het document opslaat en dat u het document direct weer kunt opvragen op het moment dat u of uw medewerkers het nodig heeft. Organisaties gebruiken een Document Informatie Systeem, Enterprise Recource Planning en Customer Relation Management applicatie waar men documenten aan zou willen toevoegen en uiteraard weer in terug wil vinden.

Wij bieden voor deze bedrijfsapplicaties standaardoplossingen die snel en eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd binnen uw bedrijfsproces en -omgeving. Hierdoor kunt u aanzienlijke besparingen realiseren in tijd en geld en uw bedrijfsprocessen vele malen efficiënter inrichten. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om deze standaardconcepten speciaal voor uw bedrijfsproces verder te optimaliseren.Wilt u ook vanaf uw multifunctional rechtstreeks scannen naar uw bedrijfsapplicatie?

Klik dan hiernaast voor meer informatie, of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Daarnaast hebben we nog meer scanoplossingen in het assortiment, welke hieronder nader worden toegelicht. Wilt u exact weten welke scanoplossing voor uw documentproces geschikt is? Neem dan contact met ons op voor een quickscan. Wij voeren dan van tevoren een quickscan uit om de kosten en benodigde tijd m.b.t. het scanwerk inzichtelijk te maken. Voor de quickscan zal een consultant bij u ter plaatse een inventarisatie uitvoeren. Op basis de verzamelde informatie en uw wensen en eisen zal vervolgens een voorstel worden opgeleverd.


ScannerVision® is hét alternatief voor de traditionele manier van archiveren en scannen/digitaliseren. Met slechts enkele eenvoudige handelingen kan een medewerker alle documenten scannen, digitaliseren, bewerken, kenmerken, routeren en op de gewenste locatie in het juiste formaat opslaan.

Met ScannerVision werkt u organisatie efficiënter, met minder fouten en zonder dat intensieve training nodig is. De visie is eenvoud; traditionele documentprocesbeleid zijn vaak onnodig complex, foutgevoelig en niet te controleren. Dit kan worden vermeden door gebruik te maken van de laatste technologieën.

De HyPAS applicatie PinPoint Scan maakt scannen met de MFP eenvoudiger dan ooit. Zodra u zich heeft aangemeld bij de MFP, maakt deze connectie met uw Pc en toont de scan bestemmingen die u zelf eerder heeft gedefinieerd: een map, uw e-mailadres of een applicatie die PDF-bestanden ondersteunt.

Ook kan rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel van de MFP door de mappenstructuur op de pc worden gebladerd. De gescande gegevens worden door middel van SSL-encryptie beveiligd voordat ze naar de Pc worden gestuurd waardoor document veiligheid tijdens het hele scanproces wordt gegarandeerd.

Het feit is dat, hoe georganiseerd uw kantoor ook is, facturen en andere belangrijke kantoordocumenten vaak worden aangeleverd op papier of in een formaat dat moeilijk in uw werkproces te integreren is. Het kost veel tijd en geld om de documenten te converteren, indexeren en organiseren zodat ze op de juiste plek in uw applicatie kunnen worden opgeslagen.

Effectieve en eenduidige automatisering van uw werkprocessen zorgt ervoor dat de productiviteit aanzienlijk wordt verhoogt terwijl de operationele kosten dalen. AutoStore, voor snel en efficiënt organiseren van uw documenten ontlast werknemers van vervelende administratieve taken, zodat zij de handen vrij hebben om te doen waar ze het best in zijn.

Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Een mooi voorbeeld: Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze bijvoorbeeld in uw financiële pakket.

In de afgelopen jaren is Elvy flink doorontwikkeld. Ooit begon Elvy met de koppeling aan het financiële softwarepakket van Exact Globe. In de tussentijd zijn er naast de doorontwikkeling van Elvy zelf ook veel koppelingen aan andere financiële en ERP pakketten ontwikkeld. Denk aan Exact, UNIT4, Accountview, SnelStart, AFAS, iMuis, Accept en King software.

Over ons

Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer